Мы искренне приветствуем ваше присутствие и обслуживание.

A Q345B négyzet alakú acélcső terméktechnológiai teljesítményének ismerete

Автор статьи:administrators время выпуска:2021/08/10 14:20:33 Чтение:437
Megtanulták, hogy a Q345B négyzetes acélcsövek ötvözött szerszámacél nyersanyagként vannak besorolva.Ezeket főleg gépek és alkatrészek gyártására használják.Egyes iparágakban a penész héj gyártásához is használhatók, különösen egy bizonyos időszak után.A hőkezelési módszer ésszerűen javíthatja a nyersanyagok fizikai tulajdonságait és feldolgozhatóságát.

Q345B négyzet alakú acélötvözet szerszámos acélnak magas az alappillér tömörítő szilárdsága, a törés keménysége és a nagyobb kifáradási szilárdsága.A Q345B varrat nélküli szögletes cső darabolási teljesítménye magasabb, mint a Q345B négyzetű acélcső.A Q345B varrat nélküli négyzetcső magas hőmérsékleten nagyobb elővigyázatossággal és tudással rendelkezik.Sűrrelaxációs kompressziós szilárdsága és hosszú távú nyomóereje, hosszú távú működési hőmérséklete 500 ℃;a hideg deformáció során a műanyag deformáció mérsékelt szintű, és a hegesztési képesség gyenge.mint a munka fő elemei hosszú távú terhelés alatt, mint például a kocsi és a dízelmotor erőátviteli berendezése;a gőzturbina motorrotorja, a fő tengelycsapágy, a nagy terhelésű forgó tengely és a nagy keresztmetszetű részek.

  Az acél kiváló gyártási képességgel rendelkezik.A megmunkálás és alakítás után a homorú penész deformálódik és a specifikáció csökken.A hőkezelési folyamat után a felület szilárdsága javítható, és a penész burkolata_;A szolgálati élet javítható.A hőkezelés előtt a kioltás vagy kioltás folyamata javul.A optimalizált kristály szerint a ferrit és a sztráda hálózatszerű szerkezetét el kell távolítani.A Q345B varrat nélküli négyzetcső tovább javíthatja a nyersanyag fizikai tulajdonságait.

Az acél erősen nyomja az alaposzlopokat, kemény ütéssel és nagyobb fáradékonysággal.A vágási teljesítmény magasabb, mint a Q345B négyzet alakú acél csőacél esetében.Ez nagy stresszrelaxáció kompresszív erő és hosszú távú kompresszív erő magas

TAGSметка:квадрат Q235B

Уведомление об авторских правах:изготовитель бесшовных трубПри условииA Q345B négyzet alakú acélcső terméktechnológiai teljesítményének ismereteОн поступает из Интернета и используется только для демонстрации и не гарантирует точность, достоверность, своевременность или полноту такой информации. Авторские права на некоторые изображения и текст по-прежнему принадлежат первоначальному автору. Если вы нарушаете свои права, свяжитесь с нами, и мы удалим его в течение 24 часов в кратчайшие сроки. Мы предоставляем только бесплатные услуги, связанные сA Q345B négyzet alakú acélcső terméktechnológiai teljesítményének ismereteОн также не отражает взгляды или мнения этого веб-сайта и не имеет справочной ценности. Спасибо.