Мы искренне приветствуем ваше присутствие и обслуживание.

A Q345B négyzetű csővarrat prevenciós intézkedéseinek ismerete

Автор статьи:administrators время выпуска:2021/08/10 14:21:46 Чтение:330
A Q345B négyzetes cső alkalmazása állítólag mindenütt jelen van.Az építőiparban elengedhetetlen a rozsdamentes acéllemez.A Q345B Hidegen húzott négyzetes cső és a Q345B négyzetes cső előnyei és hátrányai szintén az egyik közös nyersanyag a házak alapépítésében.A hegesztés viszonylag gyakori felhasználási módszer a rozsdamentes acéllemezekben.Mire kellene figyelnünk, amikor a Q345B négyzetű csövek precíziós varratmentes csöveit hegesztjük?A splashing olyan problémáknak tűnik, amelyek gyakran előfordulnak az egész hegesztési folyamat során.Q345B négyzetű csövek esetében a hegesztés során a Q345B négyzetű cső-Q345B varrat nélküli szögletes cső-Q345B négyzetű acél cső-Q345B hidegen húzott négyzetű cső-Shandong Dingyu Metal Material Co., Ltd. Hogyan lehet ezt megakadályozni?

Ezután a Q345B négyzetű csőhegesztés hegesztési felülete által okozott kár elsősorban a következőkben nyilvánul meg: a hegesztési lerakódás és a nagy hatékonyság csökkentése, a hegesztési termelés hatékonyságának csökkentése;a fröccsenést könnyű a hegesztő részek és fúvókák csatlakoztatásához, a Q345B hidegen húzott négyzetű cső előnyeinek és hátrányainak ismerete befolyásolja a hegesztés minőségét »A precíziós varrat nélküli cső spattere élesen növekszik, a részecskék pedig nagyok,és a precíziós, varrat nélküli cső miatt a hegesztő külseje viszonylag növekményes és egyéb hiányosságokat mutat.A szivárgás elkerülése érdekében az alábbi öt ellenintézkedésnek segítenie kell bizonyos mértékig:

(1) A Q345B négyzetű csőrendszer ívhegesztése esetében bizonyos rendszeresség van az egyes átmérőjű elektródák és a hegesztőáram csobbanási sebessége között: a csobbanási sebesség alacsonyabb a kis áramú területen, és a csobbanás a magas áramerősségben, a kilökődési sebesség szintén kicsi, és a középterületen nagyobb a fröccsenési ráta.Ezért, amikor a hegesztőáram mennyiségét választjuk, kerüljük el a magas vízválasztó áramú területeket.

   (2) Az elektród külső megnyúlását a lehető legnagyobb mértékben minimalizálni kell, ami csökkentheti a hegesztési spatát.

TAGSметка:квадрат Q235B

Уведомление об авторских правах:изготовитель бесшовных трубПри условииA Q345B négyzetű csővarrat prevenciós intézkedéseinek ismereteОн поступает из Интернета и используется только для демонстрации и не гарантирует точность, достоверность, своевременность или полноту такой информации. Авторские права на некоторые изображения и текст по-прежнему принадлежат первоначальному автору. Если вы нарушаете свои права, свяжитесь с нами, и мы удалим его в течение 24 часов в кратчайшие сроки. Мы предоставляем только бесплатные услуги, связанные сA Q345B négyzetű csővarrat prevenciós intézkedéseinek ismereteОн также не отражает взгляды или мнения этого веб-сайта и не имеет справочной ценности. Спасибо.